If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, предстои ми да слагам ГИ на GTV - то , но не съм решил каква бутилка да сложа, моля ви да споделите кое е най доброто решение за бутилка - така че и резервната гума да се събере ?
предварително благодаря
Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Здравейте, предстои ми да слагам ГИ на GTV - то , но не съм решил каква бутилка да сложа, моля ви да споделите кое е най доброто решение за бутилка - така че и резервната гума да се събере ?
предварително благодаря
Взимаш си бутилка 30л, и си качваш и резервната гума и дори има място и за бас каса. Довечера ще ти кача снимки да видиш как е монтирана при мен.
Alfa Romeo GTV 2.0.TS 155 hp
Alfa Romeo 156 1.6. TS 120 hp
Yamaha YZF R6 600cc 120 HP -- бивша
Yamaha YZF R1 1000cc 160 HP -- настояща
Има има вариант Моята е 15л. която ми е достатъчна. Газ има навсякъде просто трябва да си направиш сметката, как ще караш на дълъг път и да ги знаеш горе долу къде са
Моята съм я сложил от ляво на това издигнатото до антената, надлъжно е сложена и пасва идеално. Ако искаш снимка ще я сложа по късно
Колеги ,дайте размера на тази 30л. бутилка , има една с диаметър 244мм - за нея ли става въпрос ? от тези с по малкия диаметър (200мм) не намирам 30 литрова.
Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment